KATALOG FILII SŁOMCZYN

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 1 pozycję o tematyce: Kuchnia polska
Filia w Słomczynie                                        MARC21 Kasze w roślinnej kuchni regionalnej

AUTOR:

Ochman, Paweł.

POZ/ODP:

Paweł Ochman.

ADRES WYD.:

Warszawa : Marginesy, 2020.

HASŁA:

  1. Kuchnia polska
  2. Kuchnia regionalna
  3. Kuchnia wegańska
  4. Książka kucharska
  5. Publikacja bogato ilustrowana

WYDANIE:

Wydanie pierwsze.

OPIS FIZYCZ.:

341, [3] strony : fotografie, ilustracje ; 23 cm.

SYGNATURA:

64

KOD/INWENT:

004000218144

21814

UWAGI:

Na okładce: autor bloga Weganon. Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


  WYDRUK KATALOGÓW